Return to site

Betrouwbare oplossingen voor het uit het archief halen van emails in een Gmail-account

· Gmail NL

We begrijpen dat er veel Gmail-gebruikers zijn en dat niet iedereen bekend is met alle functies. En als ook u een van hen bent en u op zoek bent naar betrouwbare oplossingen om de e-mail in uw Gmail-account te kunnen archiveren, dan wordt u zeker begeleid met de relevante oplossingen.

De archieffunctie helpt de gebruikers van Gmail om de onbelangrijke e-mail berichten te bewaren zonder ze zelfs te verwijderen. En het ontbreken van een aparte map om de gearchiveerde e-mails in te bewaren is nogal verwarrend. U kunt dus de weergavefunctie ‘Alle berichten’ van Gmail inschakelen om toegang te krijgen tot de gearchiveerde e-mail. En als u dit doet, kunt u e-mail berichten die u graag terug in uw inbox wilt hebben, uit het archief verwijderen.

Als je meer vragen hebt, neem dan contact op met de experts van Gmail telefoonnummer. En de gekwalificeerde technici staan ​​onmiddellijk voor u klaar. U kunt dus volledig op ons rekenen voor de beste resoluties.

Nu moet je deze stappen volgen om de e-mails in je Gmail-account uit het archief te halen:

  • Eerst moet je inloggen op je Gmail-account en daarna gaan.
  • Vervolgens moet u het tabblad ‘Meer’ uitvouwen en vervolgens de optie ‘Alle mail’ selecteren om de weergave ‘Alle mail’ te kunnen activeren.
  • Daarna moet u op het e-mail bericht ‘Gearchiveerd’ klikken dat u wilt archiveren.
  • U moet nu op de optie 'Verplaatsen naar Postvak IN' klikken in het context menu om het selectieve e-mail bericht uit het archief te kunnen halen.

De stappen die u krijgt, zijn handig om u op weg te helpen en succesvol te maken met de procedure. Als je echter problemen tegenkomt tijdens het doorlopen van de stappen, moet je meteen contact opnemen met de technici van Bellen Gmail helpdesk. En ze geven u de best opgeloste oplossingen. De techneuten hier zijn ervaren om problemen met Gmail aan te pakken. U kunt er dus niet op vertrouwen dat u bij het beste team terecht kunt wanneer u daarmee wordt geconfronteerd.

-----------------------------------

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly