Return to site

Hoe op te lossen wanneer Gmail niet werkt op de iPhone?

· Gmail NL

Gmail is een email toepassing die ons leven relatief gemakkelijk en comfortabel heeft gemaakt. Maar ongeacht of je de beste en georganiseerde bent. Gebruikers ondervinden problemen bij het gebruik ervan. De meest voorkomende problemen met betrekking tot de iPhone en hier zullen we proberen enkele van de gerelateerde problemen op te lossen. De problemen kunnen zijn problemen met het verzenden of ontvangen van berichten of het niet verbinden met de Gmail-servers met ondersteuning van je iPhone.

De problemen die hierboven zijn gemarkeerd, hebben de vorm van foutmeldingen zoals 'kan geen e-mail verzenden' of 'kan geen verbinding maken met SSL' en hoewel ze kunnen verschillen in hun exacte bewoordingen, geven ze altijd het probleem aan waarmee u wordt geconfronteerd. Hoewel er meerdere manieren zijn om het probleem op te lossen, is het uitvoeren van een fabrieksreset en het herstellen van de iPhone naar de vorige back-up de meest betrouwbare methode. Hier geven we met Gmail telefoonnummer de stappen voor het herstellen van de iPhone zoals hieronder beschreven:

  • Ten eerste moet u een back-up van uw gegevens maken. Hiervoor kunt u iTunes of iCloud gebruiken.
  • In het geval van iTunes, nadat de iPhone via een USB-kabel op de computer is aangesloten. Tik op open het submenu en kies dan nu een back-up maken.
  • Nadat u een back-up hebt gemaakt, schakelt u de functie mijn iPhone lokaliseren uit. Dit kan door naar instellingen te gaan. Tik vervolgens op je naam (dit is niet van toepassing op bepaalde iOS-versies).
  • Ga verder door op iCloud te klikken. Zet de optie Find my iPhone in de witte uit-stand.
  • Klik op Afmelden nadat u naar beneden hebt gescrold.
  • De laatste stap voor het herstellen van de fabrieksinstellingen omvat instellingen> algemeen> reset> verwijder alle inhoud en instellingen.
Bellen Gmail telefoonnummer | Gmail Bellen Nederland

In de bovenstaande stappen wordt uitgelegd hoe u uw iPhone kunt resetten. Na het resetten, moet je de laatste back-up herstellen en je Gmail-account opnieuw instellen. Dit is vooral handig als een soort systeemfout op je iPhone de Gmail ontoegankelijk maakt. Voor aanvullende ondersteuning kunt u altijd contact opnemen met het ondersteuningsteam via de Gmail helpdesk Bellen. De opgeleide en gecertificeerde technici zouden in de kortst mogelijke tijd de meest betrouwbare en nauwkeurige oplossingen bieden. Dit geldt des te meer omdat de technici door de Gmail zelf worden opgeleid. U kunt altijd genieten van de ondersteuning op afstand van deze technici.

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly